Naisa protiv Bora pre odlaska u Švedsku

Naisa protiv Bora pre odlaska u Švedsku

Rukometašice Naise ponovo očekuje „ubitačan“ ritam. Jedini preostali srpski predstavnik u evro-kupovima  između superligaških duela očekuje i dvomeč sa ekipom Kristianštada u Švedskoj 9. i 10. marta.

Pre toga Naisa bi trebalo, po propozicijama takmičenja u Super ligi da odigra dva meča.

Prvi i trenutno najvažniji je onaj prvenstveni u Boru, protiv istoimenog protivnika već u petak 1.marta.

-Pobeda se ne dovodi u pitanje. Jesmo favoriti u toj utakmici, ali bi to trebalo da pokažemo i na terenu. Rezultatski je utakmica nebitna jer se potencijalni bodovi sa borankama neće prenositi u plej of. Sa druge strane ja ću od igračica zahtevati ozbiljnost, bez ozbiljnije podrške sa klupe dok igra traje, kako bi se pripremili za restriktivnije uslove koji važe u EHF Čelendž kupu. Mislim da su igračice shvatile ozbiljnost u tom smislu-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Ono što je u ovom trenutku nejasno je kada će se igrati prvenstvena utakmica sa Vojvodinom koja je u planu bila  baš kada je termin ¼ finala Čelendž kupa. Po propozicijama trebalo bi da se odigra pre evropskih utakmica i za Naisu bi idealan termin bio utorak  5. mart, jer se već u petak putuje za Švedsku… Novosađankama, koje su veliki dužnici iz prvog dela prvenstva, više odgovara da taj meč bude odigran naknadno… Na potezu je direktor lige…


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.