Naisa odlaže početak priprema

Naisa odlaže početak priprema

Pripreme ŽRK Naise neće početi 20.jula kako je planirano već dve do tri  nedelje kasnije. Do pomeranja „prozivke“ došlo je zbog same odluke Rukometnog saveza Srbije da se zbog pandemije COVID-19 i loše epidemiološke situacije u Srbiji pomeri i sam start prvenstva.

-Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije na elektronskoj sednici, na predlog Takmičarske komisije RSS, pomerio je početak takmičarske 2020/21 sezone.   Super liga za žene startuje 26/27.09.2020.godine, s tim što će Finalni turnir kupa biti održan 19/20.09.2020.godine-stoji na oficijelnom sajtu Rukometnog saveza Srbije.

U Naisi pozdravljaju ovakvu odluku jer su svesni da se uslovi za odigravanje utakmica još uvek nisu stekli. Svetislav Jovanović kaže da će vreme do početka priprema biti iskorišćeno da, ukoliko se ukaže prilika, Naisa dodatno pojača konkurenciju na određenim pozicijama.

Prema izmenjenom kalendaru, Naisa bi u novoj takmičarskoj sezoni trebalo da startuje 19.septembra kada bi trebalo da bude odigran polufinalni meč kupa protiv ekipe Bora. U drugom polufinalu sastaju se aktuelni osvajač kupa Bekament i aktuelni šampion Jagodina.


Povezane vesti

Takmičari BK “Vitez” i KBK “Niš” dobri na svim frontovima

Takmičari Boks kluba “Vitez” i Kikboks kluba “Niš” ne znaju za odmor. I ovog vikenda nastupali su na više frontova.

Martać na čelu omladinske škole fudbala Radničkog

Nakon promene na klupi niškog superligaša, Radnički je krenuo u jačanje organizacione strukture, pa je od danas jači za dva

Naisa šampionski u Aranđelovcu

Rečeno – učinjeno! Rukometašice Naise uspele su da po drugi put u ovom prvenstvu savladaju ekipu Bekamenta. Ovoga puta Nišlijke

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.