Naisa nastavlja da se pojačava

Naisa nastavlja da se pojačava

Ženski rukometni klub „Naisa“ želi da nastavi tamo gde je zastao zbog pandemije COVID-19, da nastavi put ka trofejima i tituli državnog prvaka. Rukovodstvo kluba ostalo je nepromenjeno, u punom kapacitetu, a zadovoljstvo predstavlja I činjenica da je I u samom gradu  na mestu većnika za omladinu I sport ostao gospodin Branislav Kačar, čija je uloga u razvoju Naise neprocenjiva.

Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović kaže da su stvoreni svi uslovi za formiranje šampionskog tima.

Radimo na pojačanjima. Pojačaćemo pre svega skauting, jer nam je cilj da pratimo dešavanja u regionu. Deficitarna nam je pozicija pivota, tako da ćemo prvo nju popuniti. Za koji dan pripremama Naise priključiće se iskusni kružni napadač iz regiona sa internacionalnim iskustvom. Već se i formalnosti privode kraju.  U pregovorima smo da pojačamo i bekovsku liniju. Dovešćemo isključivo igračice koje prave razliku. Tako smo razmišljali i kad smo doveli Dunju Tasić i sada oko kružnog napadača, a tako će biti i ubuduće. Želimo da stvorimo šampionski tim-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.


Povezane vesti

Naisa se mučila protiv Voždovca (VIDEO)

Rukometašice Naise savladale su ekipu Voždovca rezultatom 34-32 (18-18) u 15.kolu Super lige Srbije i učvrstile se na trećem mestu.

Sportske vesti iz Panteleja

Produkcija South Media i Sport juga i ove godine pratiće sportska dešavanja u Graskoj opštini Pantelej. Nakon što je nezavisna

Stefan Mitrović napustio Radnički i prešao u Crvenu zvezdu

  Danas je aktivirana klauzula u ugovoru koja je omogućila Stefanu Mitroviću da izađe iz ugovora koji ima sa FK

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.