Naisa bez borbe u osmini finala EHF Kupa

Naisa bez borbe u osmini finala EHF Kupa

Ženski rukometni klub Naisa iz Niša plasirao se  u 1/8 finala EHF kupa jer je dvomeč sa ekipom HC Azeryol iz Bakua otkazan!

Da podsetimo, dva kluba trebalo je da se sastanu u 3.kolu EHF kupa, 14.-15.novembra u Nišu i 21.-22.novembra u Bakuu.

-Mi smo želeli da pobednika odluče utakmice na terenu. Predlagali smo i da budemo domaćini u oba susreta, kako bi ekipi iz Bakua omogućili odigravanje utakmica. Imali smo „živu“ prepisku sa predstavnicima Azeryola, ali je azerbejdžanka vlast ograničila svako odigravanje utakmica-podvlači Miloš Stojanović, predsednik ŽRK Naise iz Niša.

Azerbejdžanske vlasti uvele su ograničenja zbog Covid-19 u toj zemlji, tako da je Evropska rukometna federacija donela odluku da se dvomeč otkaže, a da se Naisa automatski plasira u 1/8 finala EHF kupa.

EHF, kaže se u dopisu klubovima, žali zbog azerbejdžanske ekipe, jer razvoj događaja oko ograničenja zbog Covid-19 nije ostavio prostora za drugačiji ishod.


Povezane vesti

Porazi niških futsal klubova (VIDEO)

U 2. kolu Prve Futsal lige Kalča je poražena od Loznice Grada sa 7-1, a Vintersport od Fona sa 6-1.

Vlasotinački gimnastičari odbranili titulu državnog prvaka

Mali gimnastičari iz Vlasotinca, Pavle Marković, Vladimir Nikolić, Lazar Stoiljković i Mateja Stojanović i ove godine su najbolji gimnastički sastav

Sastanak “difovaca” trećeg doba (VIDEO)

Pedagozi  fizičke kulture poznati su kao vrlo aktivni i organizovani, kako u svojim strukovnim aktivnostima tako i u druženju. Nedavnim

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.