ping pong

“Nais” prigodnim stonoteniskim turnirom obeležio dan osoba sa invaliditetom (VIDEO)

“Nais” prigodnim stonoteniskim turnirom obeležio dan osoba sa invaliditetom (VIDEO)

 

I ove godine, sada već po tradiciji, Stonoteniski klub Nais je međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležio u stonoteniskoj sali, revijalnim turnirom i druženjem sa prijateljima i sponzorima kluba.

 

Pored ovog turnira dan osoba sa invaliditetom obeležen je sa još nekoliko manifestacija.

 

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, pored toga što je i sam inicirao osnivanje nekoliko klubova za sportiste sa invaliditetom, u stalnom je kontaktu i neposredno pomaže sve klubove takve orijentacije.

 

Stonoteniski klub Nais jedan je od najuspešniji klubova za osobe sa invaliditetom u gradu, a rezultati su iz godine u godinu sve vredniji.

 

Pored već proverenih snaga, Nais svojoj takmičarskoj ekipi redovno pridodaje i mlađe igrače. Ove sezone u prvi plan se probio mladi Andrej Radulović, koji velikom brzinom grabi ka eliti u svojoj kategoriji.

 

Iako je turnir bio revijalnog karaktera i na prvom mestu je bilo druženje, treba reći da je prvo mesto osvoji upravo Andrej Radulović, ispred klupskih drugova Milana Antića i Andreja Stevanovića, dok je na četvrtom mestu završio gost, student Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja , Uroš Stojković.

 

 


Povezane vesti

Obuka za košarkaške sudije

  Sudijska organizacija Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija (RKSIS) organizuje obuku za mlade košarkaške sudije.   Obuka je za mladiće

„Suva Extreme Challenge“ planinska trka u Niškoj Banji (VIDEO)

U Niškoj Banji održan je „Suva Extreme Challenge“ – jedinstven sportski događaj koji okuplja planinske trkače, bicikliste, rekreativce i sve ljubitelje outdoor sportova.

Lalatović pred Kolubaru: Pobeda imperativ! Objasnio i zašto se “smirio” na meču sa Partizanom (VIDEO)

  Fudbaleri Radničkog ugostiće ekipu Kolubare u 18. kolu Superlige. Domaći imaju imperativ pobede, a  pred igračima je jedan, pre

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.