Minimalni poraz Naise u Novom Sadu

Minimalni poraz Naise u Novom Sadu

Rukometašice Naise neočekivano su poražene u Novom Sadu od ekipe Vojvodine (doskorašnja Minakva) sa 31-30. Imale su niške rukometašice šansu da stignu i do sva tri boda u samom finišu meča kod rezultata 30-30, ali su prestupile. Napravljeno je puno tehničkih grešaka i očigledno je da je umor učinio svoje, jer su Nišlijke za 14 dana odigrale čak 4 utakmice. Naisa je tokom cele utakmice bila u rezultatskom zaostatku, osim na samom početku kada je bilo 1-1, 7-7 i 8-8. Sudbina je htela, da se pred sam put u Portugaliju na dvomeč Čelendž kupa, rukometašice Naise sa gostovanja u Superligi vrate pognute glave.

-Nemam šta da zamerim igračicama… Dale su sve od sebe, borile su se…Napravili smo puno tehničkih grešaka…Odigrali smo egal, bez Nade Pejović u prvom poluvremenu…Iako rovitu, ubacio sam je u igru u drugom poluvremenu, ali ni ona nije mogla previše zbog povrede koju vuče. Šta je – tu je. Idemo dalje – raportira Svetislav Jovanović, trener Naise

Vremena za ozbiljnije analize nema, jer se već u subotu ujutru putuje za Portugaliju gde Naisu, u nedelju i ponedeljak očekuju utakmice u Čelendž kupu.

Novi Sad, hala „Slana bara“. Gledalaca: 100. Sudije: V.Jovandić, M.Sekulić. Sedmerci: Vojvodina 5 (3), Naisa 4 (4). Isključenja: Vojvodina 18 minuta, Naisa 10 minuta.

ŽRK VOJVODINA: Dašić, Veličković 4, Čaušević 7, M. Lovrić, Golušin 6, Stekić 3, N.Lovrić, Berak 4, Radojčić, Dmitrović 5, Lovre, Ćazić, Kojić 2.

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Nikolić, Karalić, Zdravković, Stefanović 3, radović 7, Stojanovska 2, Bogdanović, T.Petković, M.Petković, Pejović 3, Bojičić 5, Stamenković, Tanasković 5, Filipović 5.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.