Milena Milojević ponovo u “Naisi”

Milena Milojević ponovo u “Naisi”

Milena Milojević, bivša igračica Naise, prvo je pojačanje Nišlijki za nastavak sezone. Milena je prethodna četiri po meseca provela u Zaječaru.

-Nisam bila baš najzadovoljnija, a žal za Nišem i Naisom me nije prošao. Niš doživljavam kao svoj Grad, a Naisu kao svoj klub. Drago mi je što je situacija znatno bolja u klubu dolaskom nove Uprave i učiniću sve da pomognem Naisi i u domaćem šampionatu i u Čelendž kupu. Već smo gledali neke snimke budućih rivalki u Evropi i sigurna sam da smo bolja ekipa i da možemo do ¼ finala. Kada je domaće prvenstvo u pitanju, ubedjena sam da uz par pojačanja možemo da napadnemo i titulu prvaka-ističe novi-stari kružni napadač Naise.

25-ogodišnja Milena rodjena je u Leposaviću, a zahvaljujući dobrim igrama u Naisi u prethodne tri sezone stigla je i do reprezentativnih selekcija. Dama koja pleni i izgledom i igrama na terenu posebno ističe dobru saradnju sa trenerom i igračicama.

-Naravno da većinu igračica poznajem, jer smo „do juče“ igrali zajedno…O treneru da i ne govorim. Jako mi je drago što ponovo saradjujemo. Dajemo sve od sebe da se pripremimo što bolje…Najteži deo priprema za nastavak sezone je prošao i sad već radimo sa loptom, na tehničko-taktičkim detaljima. Očekujem još bolju Naisu u nastavku sezone-kaže Milojevićeva.
Prvenstvo u Super ligi za rukometašice nastavlja se 12.januara kada Naisa upravo dočekuje Milenin sada već bivši klub, ekipu Zaječara.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.