ping pong

Legende malog fudbala oživele duh Majskog turnira (VIDEO)

Legende malog fudbala oživele duh Majskog turnira (VIDEO)

Legende u publici, legende na terenu. Majski turnir ne igraju samo najmlađi već i najstariji. Tačnije majstori „petoparca“ koji su nekada žarili i palili terenima za mali fudbal sada nastupaju u Ligi veterana,

Do samog finala stigle su ekipe „Suvi list“ i ekipa „Dejan Lukić Caja“. Igralo se muški, na ivici faula…S jedne strane Braja, Troter, Dule Stanković i ekipa, a sa druge strane sve sami nekadašnji reprezentativci Jugoslavije i Srbije- Vojkan Vukmirović , braća Trojanović, Vlajče….

Na kraju je slavila Cajina ekipa za veliku radost u pobedničkom taboru. Prekaljeni asovi znali su da proslave jer očigledno da važi ona stara „najteže je u svom selu biti pop“.

Treće mesto osvojila je ekipa Telekoma, a Zoran Lilić iz ove ekipe proglašen je za najboljeg igrača turnira, a Branislav Jovanović najbolji je strelac lige sa 24 postignuta pogotka.

Da finale bude u svečarskom raspoloženju potrudio se Sportski savez Niša koji je prepoznao značaj i same lige, ali i značaj ovih momaka za razvoj malog fudbala na ovim prostorima.

Ovogodišnja liga veterana završena je pobedom ekipe nazvane po preminulom prijatelju Dejanu Lukiću Caji …Oni su šampioni Niša u malom fudbalu do naredne lige ili do narednog Majskog turnira  ako zaživi kao nekada….


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.