ping pong

Kikbokseri Niša započeli sezonu u šampionskom stilu

Kikbokseri Niša započeli sezonu u šampionskom stilu

 

Na K-1 Prvenstvu centralne Srbije (za seniore, juniore i kadete) održanom proteklog vikenda u Kruševcu, takmičari Kik boks kluba “Niš” , šampionski su počeli novu sezonu. Oni su osvojili pehar za najbolji klub sa ukupno 8 medalja ( 3 zlata i 5 srebra).

 

Pored pehara za najbolju ekipu na ovom takmičenju, kikbokserima “Niša” uručen je  i pehar za ekipno prvo mesto u sezoni 2020., na nivou centralne Srbije, dok je drugo mesto pripalo Radničkom iz Kragujevca, a treće ekipi Kosovske Mitrovice.

 

Zlatne medalje za niški klub osvojili su: Nada Krivačević, Nikolina Stevanović i Neda Brkić. Srebrna odličja u Niš su doneli: Natalija Gligić, Anđela Petrović, Ivan Krivačević, Bojan Veljković i Božidar Ilić.

 

Već narednog vikenda u Obrenovcu će se održati Prvenstvo Srbije u disciplini K-1 za seniore, juniore i kadete, a KBK “Niš” će nastupiti u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na predhodno takmičenje.

 


Povezane vesti

“Nais” uspešan u Bugarskoj. Oduševio mladi Radulović

  U subotu je u Bugarakom gradu Burgasu održan je međunarodni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom na

Trener niških košarkaša u kolicima na usavršavanju u Hrvatskoj

Univerzitet u Nišu je u okviru programa razmene Erasmus plus nominovao prof. Miljana Hadžovića, isteaživača-saradnika i doktoranda na Fakultetu sporta

Naisa rasterećeno na šampionke

Rukometašice Naise postigle su veliki uspeh u takmičarskoj 2018/19 godini, stigle do trećeg mesta i plasirale se u Evropu, čime

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.