Kamp Real Madrida prvi put i u Nišu (VIDEO)

Kamp Real Madrida prvi put i u Nišu (VIDEO)

Planetarno popularni Real Madrid po prvi put organizuje fudbalski kamp u Srbiji.

Četvorica Realovih trenera će svoj letnji kurs fudbala održati na stadionu FK „Real Niš“ od 23. do 27. avgusta, a pravo učešća imaju devojčice i dečaci od 6 do 17 godina.

Program je, kako navode organizatori, usmeren na individualno napredovanje u tehnici i taktici i na rešavanje problema i donošenje odluka na terenu, a cilj je da mladı ıgračı osete vrednosti koje propagira Real Madrid: vođstvo, timski rad, poštovanje, solidarnost, poštovanje drugih…

Trening podrazumeva teorijsku, ali prevashodno praktičnu obuku mladih igrača koji će sa svojim mentorima iz Real Madrida, za nekoliko dana proći od najjednostavnijih do najsloženijih fudbalskih zadataka i simulirati takmičenje. Radiće se, kako je najavljeno, analiza svih specifičnih pozicija na terenu – odbrana, vezni red, napad, tranzicija.

Svaki učesnik kampa dobija dres, šorc i štucne Real Madrida, a za 12 najboljih polaznika obezbeđen je petodnevni boravak u Madridu gde će ih Realovi stručnjaci dodatno testirati. Takođe će biti održan i seminar za trenere koji će, nakon učešća, dobiti sertifikat Real Madrida.

Cena kampa je 300 evra, a broj učesnika je, prema navodima organizatora, ograničen na 150.

Kamp u Nišu realizuje se u saradnji sa Real Madrid fondacijom, Gamp DOO i FK „Real Niš“. Sve informacije i prijava preko sajta www.frmclinicsserbia.comNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.