Još jedna provera košarkaša u kolicima pred nastupajuću sezonu

Još jedna provera košarkaša u kolicima pred nastupajuću sezonu

Seriju  prijateljskih utakmica Klub košarke u kolicima Nais nastavlja u svom gradu.

 

Pripreme pred početak nove sezone Prve lige Srbije ušle su u završnu fazu, što je odlična prilika da posle utakmica koje su igrali po centralnoj i južnoj Srbiji, niški košarkaši odigraju jedan meč i u svom gradu.

 

Zahvaljujem  se u ime svih košarkaša u kolicima KKK “Nais” i KKK “Soko” na odobrenju termina za odigravanje utakmice između pomenutih timova. Meč će se odigrati u subotu 24. sa početkom od 11 časova u sportskoj sali OŠ „Miroslav Antić“.

Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog mera koje Vlada Republike Srbije sprovodi zbog sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pretpostavljani broj učesnika je do 30 (igrači, treneri, personalni asistenti, sudije, tehnička lica).

Zahvaljujem se gradonačelnici Niša, Dragani Sotirovski, većniku za sport Grada Niša, Branislavu Kačaru, sekretaru Sekretarijata za omladinu i sport Grada Niša, Saši Šagriću i  Predragu  Jančiću iz Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša za podršku da u ovim teškim vremenima KKK “Nais” opstane – izjavio je predsednik kluba Marko Aleksandrović.

 

 

Veoma nam je drago što u kratkom periodu imamo priliku da još jednom odmerimo snage sa novoformiranim klubom košarke u kolicima, koji je sastavljen od nekoliko vrhunskih pojedinaca, članova naše reprezentacije. Pripremne utakmice su veoma važne za naš klub, jer na najbolji način tempiramo formu za početak nove sezone – rekao je trener ekipe Miljan Hadžović.

 

Utakmica se igra u subotu, 24. oktobra, u sali OŠ Mika Antić sa početkom u 11 časova.


Povezane vesti

Grad Niš nagradio najbolje studente (VIDEO)

Drugu godinu zaredom, Grad Niš je nagradio je najbolje studente Univerziteta u Nišu na taj način što je organizovao besplatni

Vikend derbija u Nišu (VIDEO)

Predstojeći vikend biće prava poslastica za sve ljubitelje sporta. Svoje mečeve kod kuće odigraće četiri superligaša, dok će jedini pradstavnik

Nikola Lazarević bronzani na Vojvođanskoj zlatnoj rukavici

Takmičar Boks kluba “Vitez” iz Niša i reprezentativac Srbije u olimpijskom boksu,   Nikola Lazarević, na međunarodnom turniru, Vojvođanska zlatna rukavica za

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.