ping pong

IN MEMORIAM – Veljko Kajganović “Kajga”

IN MEMORIAM – Veljko Kajganović “Kajga”

Veljko Kajganović rođen je 13. marta 1985. godine u Prokuplju.

 

Veoma mlad zakoračio je u trenerske vode. Radio je predano, posvećeno, temeljno, sa puno žara, emocije i ljubavi prema košarci. Bio je jedan od najtalentovanijih i najkvalitetnijih trenera u jugoistočnoj Srbiji. Jedan je od retkih trenera u Srbiji koji je sa tri različite ekipe igrao jedinstvenu ligu Srbije.

 

U svim klubovima u kojima je radio ( Probasket, Prokuplje, Nibak, Trijumf, Konstantin, Topličanin..godinu dana je radio u Kini) ostavio je, kako trenerski, tako i ljudski pečat!

 

Popularni “Kajga” nije bio samo trener, bio je pravi učitalj košarke ali i života, već i psiholog i pedagog na terenu, ali i van njega. Bio je pošten prema igri, jednostavno, Veljko je živeo košarku.

Sahrana će se obaviti u utorak 27.07.2021. sa početkom u 11.00 časova, na groblju u Prokuplju.


Povezane vesti

Legenda o niškoj košarci: Tajna uspeha (VIDEO)

Ženska košarka je tema treće epizode dokumentarnog serijala “Legenda o niškoj košarci”. U našoj državi, a i u regionu se

Kiks Mašinca na startu nove sezone (VIDEO)

Pre nepunih godinu dana na Delijskom Visu Mašinaca je savladao ekipu Vojvodinu rezultatom 5:1, da bi sada, na startu nove

I Želja protiv Vojvodine za polufinale Kupa

Da bi se plasirali u polufinale Kupa Srbija rukometaši Železnčara moraće da ponove uspeh iz prošlogodišnjeg finala i savladaju Vojvodinu.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.