Fakultet sporta obeležava 47 godina postojanja (VIDEO)

Fakultet sporta obeležava 47 godina postojanja (VIDEO)

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu obeležava 47 godina postojanja i rada. Dekanat, profesori, nastavnici i saradnici, nenastavno osoblje i studenti  – dan fakulteta obeležili su nizom manifestacija.

Na svečanoj akademiji, uz veliki broj gostiju iz javnog, kulturnog i sportskog života grada,  uz pratnju flautskog kvarteta Fakulteta umetnosti u Nišu predstavljeni su rezultati rada.

Među najboljim studentima našli su se i vrsni sportisti- Ana Lilić, Romina Herodek, Vladana Vujisić, Sara Božić…

Neki od studenata već su deo naučnih krugova, što su potvrdili i učešćem na  velikom međunarodnom stručnom skupu „FIS communications“ koji je po 21-i put održan na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

U amfiteatru popularnog DIF-a,  dan nakon svečane akademije, na prestižnom stručnom skupu,  našla su se poznati svetska imena iz sfere sporta i rekreacije, kao i brojni sportisti.

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu bilo je i svečano i radno…Ispoštovana je i tradicija, ali se u skladu sa trendovima otišlo i korak dalje…Ka daljem napretku na Šangajskoj listi  referentnih ustanova na polju sporta i rekreacije.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.