ping pong

Džudo – Medijana kup 2017 (VIDEO)

Džudo – Medijana kup 2017 (VIDEO)

„Medijana kup“ u džudou postaje tradicija. Zahvaljujući organizatoru – Džudo klubu Kinezis i pokrovitelju, gradskoj opštini Medijana veliki broj mladih džudista imao je priliku da se iskaže na međunarodnom takmičenju.

Na Medijana kupu učestvovalo je više od 200 takmičara iz 22 kluba iz Grčke, Hrvatske i Srbije. Za mnoge od njih ovo je bilo i prvo veće takmičenje, dok su neki mladi džudisti stigli i do svojih prvih medalja.

Za mnoge džudiste početnike ovo je bilo „vatreno krštenje“, a za Džudo klub „Kinezis“ još jedna potvrda da im organizacija trening kampova i medjunarodnih takmičenja idu od ruke. Predsednik Džudo kluba „Kinezis“ Mateja Cvetković, najavio je da bi već naredne godine trebalo očekivati da ovaj međunarodni turnir preraste  u evropski kup u mlađim kategorijama. U Džudo savezu Srbije imaju jasnu viziju ko bi i na koji način ubuduće mogao da organizuje međunarodna džudo takmičenja, a sve u cilju razvoja džudoa na ovim prostorima. Jedno je sigurno -„Medijana kup“ u džudou može samo da raste.

Opširnije u prilogu.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.