Duel sehaligaških debitanata u Čairu

Duel sehaligaških debitanata u Čairu

Posle tronedeljne pauze rukometaši Železničara ponovo će na teren. U goste im dolazi,  takođe debitant u SEHA ligi, ali nimalo naivna rumunska Steaua. Niški tim pauzu je iskoristio za odmor, oporavak povređenih igrača, ali i podizanje forme kako bi što spremnije dočekao predstojeći meč.

Puno zavisi od toga u kojem će sastavu doći Rumuni. Oni su na nekoliko gostovanja putovali maltene sa jednom postavom, sa desetak igrača. Imamo najavu da će doći kompletni. Ja bih voleo da dođu najkompletniji, da vidimo koliko mi napredujemo, ističe trener Veselin Vujović i dodaje:

Ja sam siguran da mi možemo da pobedimo ekipu iz Bukurešta, u kojem god sastavu da dođe. Sada će neko reći „vidi ga ovaj Vujović je lud, kako on to hrabro izjavljuje“, ali ja znam kako ova ekipa diše, očekujem jednu ozbiljnu utakmicu, veliku borbu i samo da igramo dobar rukomet.

Železničar nije oduševio navijače na poslednjem meču u Čairu, kada je ubedljivo poražen od Tatrana. I pored toga niški igrači veruju da će publika doći da im da podršku.

Znajući kakva je rumunska liga, koliko su kvalitetne rumunske ekipe i kako se tamo radi, očekujem tvrdu i vrlo borbenu utakmicu. Treniramo naporno, želimo da se jako suprotstavimo Steaui, nadam se i da će publika doći u velikom broju da nas podrži, ali ova utakmica nam, u osnovi, kao i sve dosadašnje, služi kao priprema za „špic“ sezone i ono što nas očekuje u plej-ofu Superlige. Jako smo mlada ekipa. Treba dosta vremena da se slože kockice. Za sada se sve to kreće u pozitivnom pravcu, uživamo upijajući lekcije Veselina Vujovića i verujem da će i ovaj meč biti potvrda tog uzleta, kaže Aleksandar Pavlović.

Duel Železničar – Steaua biće odigran u Čairu, u sredu, od 18h.  Ulaznica za parter košta 150, a za tribine 200 dinara.


Tagovi vezani za ovu temu:
RK SteauaRK Železničarseha liga

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.