ping pong

Bušido NB – mesto za iskrene ljubitelje karatea na Crvenom Krstu (VIDEO)

Bušido NB – mesto za iskrene ljubitelje karatea na Crvenom Krstu (VIDEO)

Karate klub Bušido NB iz Niša postigao je izvanredne rezultate na Prvenstvu Srbije koje je održano u Kruševcu. Milomir Blažević, alfa i omega ovog kluba, ističe da su rezultati očekivani.

 

Zlatnim medaljama okitili su se Bogdan Blažević, Dunja Milovanović, Andrej Madić, Aleksa Živković i Marijana Pešić, dok su srebrne medalje osvojili Nikola Blažević, Teodora Živković i Aleksa Živković. Natalija Mladenović stigla je do bronzane medalje.

 

Milomir Blažević zadovoljan je rezultatima i kaže da su oni samo upotpunili nisku sjajnih rezultata u protekloj deceniji. Ističe da imaju odlične uslove za rad i da je on pokušao da svoja iskustva sa boravka u Japanu prenese i na naše učenike. Kvalitetan rad   privukao je veliki broj članova, koji klub doživljavaju kao svoju drugu kuću. U Karate klubu  Bušido NB svako može da pronađe nešto za sebe.

 

U planu je i proširenje kapaciteta, ali ostaje ideja da se radi u manjim grupama. Bušido NB otvoren je i za nove članove, kako za rekreativce, tako i za one koji bi da se karateom bave malo ozbiljnije. Klub de nalazi na teritoriji Gradske opštine Crveni Krst, u ulici Lelice Kostić 39, u niškom naselju  “Branko Bjegović”.

 

 

 

U prostorijamam kluba u u petak 25. novembra sa početkom od 17 časova biće održana i besplatna praktična obuka samoodbrane za devojke. Obuka se održava uz saradnju sa kancelarijom za mlade GO Crveni krst.

 

 

 


Povezane vesti

Prva sezona 3×3 lige u Nišu

Od novembra prošle godine Niš ima još jedno izuzetno zanimljivo sportsko takmičenje, reč je o “3×3 ligi Niš”, projektu koji

Fer-plej na korak od Druge lige

U utakmicama 24. kola istоčne grupe Prve muške regionalne lige nije bilo iznenađenja koja bi dovela do promena u vrhu

Još jedna besplatna škola košarke za najmlađe u organizaciji OKK “Juniora”

Nakon tradicionalne letnje besplatne škole košarke za decu na terenima Sportskog kompleksa “Rovče” u Tvrđavi, Omladinski košarkaški klub Junior ove

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.