Besplatna škola košarke u “Rovčetu”

Besplatna škola košarke u “Rovčetu”

Omladinski košarkaški klub Junior u periodu od 15. jula do 15. avgusta, na terenima Sportskog kompleksa “Rovče” u Tvrđavi, drugu godinu za redom organizuje besplatnu školu košarke za decu rođenu 2008. godine i mlađu.

Treninge će voditi stručnjaci ovog kluba koji je osnovan pre dvadeset i tri godine, uz podršku trenera koji imaju bogato internacionalno iskustvo. Zajedničkim snagama niškog košarkaškog kolektiva i ljudi koji vode sport u gradu zainteresovana deca imaće priliku da kvalitetno provedu deo letnjeg raspusta i upoznaju se sa igrom “pod obručima”.

Ovaj klub je poznat kao inicijator mnogih košarkaških akcija, posebno kada su najmlađi u pitanju. Pored toga, zahvaljujući inicijativi OKK Juniora, koju su podržale gradske vlasti, renovirani su tereni u rovovima niške Tvrđave. Svi zainteresovani mogu se do 14. jula prijaviti na mejl: otvorenorovce@gmail.com. U prijavi je neophodno navesti ime i prezime deteta, godinu rođenja i kontakt telefon.


Povezane vesti

Želja lako izašao na kraj sa Partizanom (VIDEO)

Rukometaši Železničara su u sedmom kolu ARKUS lige savladali ekipu Partizan u Čairu rezultatom 36:27 (17:13). Od početka meča niški

Rukometašica Naise osvojila “zlato” sa juniorskom reprezentacijom

Mlada rukometašica Naise, Sanja Stamenković,, osvojila je zlatnu medalju sa juniorskom reprezentacijom Srbije  na Evropskom prvenstvu “B” divizije koje je

Fanatizam otpisanih

Nije lako ove sezone ići u nišku dvoranu “Čair” na utakmice Konstantina. Šta ću, moram, “posao je takav, ni ja

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.