Aktivno sportsko leto na babušničkom bazenu (VIDEO)

Aktivno sportsko leto na babušničkom bazenu (VIDEO)

Na jednom od najlepših kupališnih kompleksa na jugu Srbije, na babušničkom bazenu, u toku je veoma aktivno sportsko leto. Kada večernje zvono da znak kupačima da je dosta sa zabavom u vodi za taj dan, plato pored bazena otvara se za rekreaciju na suvom – za zumbu i kik-boks. Tih sportova do ove sezone nije bilo u Babušnici, pa ne čudi što je interesovanje sasvim zadovoljavajuće.

 

Svakog utorka i četvrtka od 20 sati petnaestak devojaka zauzme svoje pozicije za sat aerobika uz dobru muziku i zanimljive plesne pokrete koji se odlično kombinuju sa dinamičnim vežbama za telo

 

Pod instrukcijom “Crne kobre” su i treninzi kik-boksa koji se, u istom terminu, odvijaju na drugom delu terena. Mahom momci, ali i poneka devojčica, savladavaju novu borilačku tehniku – neki sa pristojnim predznanjem, a neki potpuno bez iskustva.

 

Treneri iz Pirota prezadovoljni su ambijentom koji im je u Babušnici ustupljen za rad sa polaznicima, a progam zumbe i kik-boksa za sve zainteresovane vežbače u na ovom terenu potpuno je besplatan i trajaće do kraja septembra. Klub “Crna kobra” razmatra mogućnost da i po isteku tog roka, ukoliko se zadrži postojeće interesovanje za ove sportove, nastavi da drži treninge u Babušnici, a razmatra se čak i mogućnost osnivanja prvog Kik-boks kluba “Babušnica”.

 

Inače, program besplatnog sporta do kraja leta omogućila je opština Babušnica kroz koordinaciju i angažman Kancelarije za mlade.

 


Povezane vesti

U Nišu održana skupština Planinarskog saveza Srbije (VIDEO)

Po prvi put u istoriji skupština Planinarskog saveza Srbije održana je u Nišu. Na taj način odato je i priznanje

Vaterpolisti Nais izlaze na međunarodnu scenu

Vaterpolistii  Naisa saznali su imena protivnika u prvom krugu kvalifikacija za Kup Evrope. Niški tim nalazi se u grupi D,

Naisa se pojačala pred finalni turnir Kupa

Sara Stankovski (27, 179), doskorašnji desni bek poljskog WHC MTS Zory, nova je igračica ŽRK Naise. Zanimljivo je da je

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.