Nais protiv Vojvodine za plasman u polufinale Kupa

Vaterpolisti Naisa pokušaće da u četvrtfinalu Kupa Srbije savladaju Vojvodinu i po prvi put u istorIji se plasiraju na završni turnir.

Niški tim spreman je subotnji duel, ulogu favorita prepušta gostima, ali obećava veliku borbu.

Očekujem dobru igru protiv Vojvodine, oni jesu favoriti, ali mi ne odustajemo da skupo prodamo kožu pred našom publikom. Navijači su do sada bili izvanredni, tako da i sada očekujem podršku. Oni su naš sedmi igrač, za to ćemo im se odužiti maksimalnom i poštenom igrom, poručuje trener Nišlija Nenad Vasilovski.

Utakmicu na Čairu zbog povrede kolena propustiće centar Matija Đurđević. Još nekoliko igrača je rovito, ali se u Naisu nadaju da će svi biti spremni za meč.

Od početka sezone imamo dosta problema sa povredama. Dobro je što se Bolović oporavio, mislim da je jako bitan šraf u našoj ekipi. Milan Petrović je imao balžu povredu, ali je i on sad bolje što nas raduje. Ekipu Vojvodine dobro poznajemo, znamo šta možemo da očekujemo od njih. Motiva i želja nikada nema manje nego što je potrebno. Razmišljamo pozitivno i nadamo se najboljem ishodu po nas, kaže igrač Naisa Tihomir Živić.

U prvom kolu Regionalne A2 lige Vojvodina i Nais su odmerili snage. Bolji je bio novosadski tim (13:8). Priliku za revanš Nišlije imaju na svom bazenu, gde očekuju veliku podršku sa tribina.

Vojvodina definitivno ima ulogu favorita u ovom meču, ali na nama je da damo sve od sebe i mi ćemo to učiniti. Svako od nas mora da prati date zadatke, nadam se da će tako biti i da ćemo im se revanširati za poraz. Računamo na podršku sa tribina, publika je naš igrač više i do sada je bila milina igrati na Čairu, ističe igrač Aleksa Dimitrijević.

Utakmica na Čairu počinje u 20h. Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.